Agenda


Ongekuist

Vijf kunstenaars geven hun ongekuiste kijk op de wereld van de vrouw. Verleiding en afstoting gaan hand in hand. Ontdek de rauwe werkelijkheid van dunne laagjes kant, wollen dekens, siliconen en verknipte brieven. Een wereld waarin Maandag Wasdag, een hele andere betekenis krijgt. Een plek waarin vrouwen zoeken naar hun eigen sensualiteit en waarin roze wolken een donkere rand mogen krijgen.

Duik in de intieme alledaagsheid en ontdek dat niets is wat het lijkt. Hoe voelt het om toe te kijken tijdens de het moment waarop het vlees wordt aangesneden? Kun jij de verleiding weerstaan, of neem je als een ware voyeur een duik in onze ongekuiste blik.

Te zien op 22 en 23 januari 2022 in het Kerkje van Persingen. Geannuleerd vanwege de corona beperkingen. We gaan druk opzoek naar een nieuwe locatie!
Openingstijden: 11:00 – 17:00
Uiteraard houden wij rekening met de op dat moment geldende coronaregels.

———————–


12 december 2020 t/m 3 januari 2021

Expo #ArtistSupportPledge in De Balie Amsterdam:

Vanaf 12 december is dit kleine werkje van mij te bekijken (en te kopen) bij de Artist Support Pledge tentoonstelling in De Balie, Amsterdam.

Eerder schreef ik al een klein tekstje bij dit werk.

Een tros ballonnen in haar handen

een zuchtje wind doet haar vliegen

de straat beneden

vol lege schaduwen

verloren

lost

kwijt

—————————————————————————————————————————

20 december 2020 t/m 27 december 2020 Made aan de Kade, Roelofarendsveen

In samenwerking met de bewoners rondom de sluis organiseert WIJ een kleine kunsttentoonstelling met werk van mensen uit Kaag en Braassem. Voor het raam, in de tuin of in de veranda van Café De Haven, overal is iets moois te zien.

Een korte wandeling, die met een koffie to go en wat lekkers in de hand van Café De Haven (25 december gesloten) een mooie belevenis wordt. WIJ vraagt alle wandelaars de coronamaatregelen in acht te nemen.

MADE aan de Kade | Noordkade – Witte Singel – Zuideinde (rondom de sluis) – Roelofarendsveen | zondag 20 t/m zondag 27 december | 10.30-16.00 uur
—————————————————————————————————————————

Eindexpositie NAU Juli 2020

27-6-2020 t/m 5-7-2020

Eindexamenexpositie NAU
Loods 6, KNSM-Laan 143, 1019 LB Amsterdam
dagelijks geopend (tijden volgen nog)
feestelijke afsluiting zaterdag 5 juli (op uitnodiging)

Een gezamenlijke eindexpositie van de afstudeerders van de Nieuwe Akademie Utrecht (NAU)