Kinderkunst spetter spatter spater!

Kinderkunst spetter spatter spater!

Schilderen met een baby van 5 maanden, lekker in de zon. Glijden over het verfbord met blote voetjes. Glibber, glibber, giechel, giechel. Alles is binnen no-time paars, roze en blauw. Voeten, luier, haren, de vloer en het speeltje. gelukkig kun je als baby dan heerlijk afkoelen in de wasbak van de keuken. En daar spetteren we vrolijk verder. Het leukste spelletje vindt ze om haar eigen hoofd onder de waterstraal van de kraan te stoppen. Mooi! Want daarmee is mijn probleem om die verf weer uit haar oren te krijgen ook weer mooi opgelost!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anonymous schreef:

    Wouw, wat een kunstwerkje. Daar zie ik zomaar een kabouter (rechts) en een paddenstoel (links) met daarop een dansende haan! Eigenlijk zie ik ook nog een kaboutertje (zonder muts) dat van de paddenstoel afskiet (maar dat kan ook aan de wijn liggen) en de handtekening (zeg maar voettekening) van de kunstenares bovenin.Inlijsten en aan de muur hangen zou ik zeggen! Liefs, Lucy.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.