Krantje?

Krantje?

Daar zit je dan, met op je schoot een laptop,in je hand een mobieltje, naast je op de bank je e-reader en manlief leest zijn krantje. Ja het dagelijkse krantje inclusief de traditionele pantoffels. Maar schijn bedriegt, het krantje van papier op deze foto is reeds oud, alleen nog maar bedoeld als vaatdoek op de grond. Het krantje van vandaag hebben we digitaal. Mijn halve boekenkast staat op een kleine chip en scrabbelen doen we nu ook al via de wifi. Eigenlijk is het een wonder dat ik mijzelf nog tot een boekenwurm en papiertjesgek beschouw!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.