In het wild

In het wild

Kijk, deze eenden kwam ik zomaar tegen bij de halte van de tram. Waar zouden ze naar toe gaan? Nu ik er een beetje op let zie ik het steeds vaker. Grappige, mooie en rare toevoegingen aan de normale dingen op straat. Houten eendjes bij de tam, sjaaltjes om een boom en een piepklein mannetje levensecht geschilderd op de voet van een stoplichtpaal.
Ik vind het een vrolijk tegendraads idee, zomaar iets geks toevoegen aan de wereld om je heen. Extra kleur in de soms zo grijze stad. En echt, als je er op let, zie je er meer en meer. Hebben jullie al iets gespot?

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.