Terug

Zo, na een lange stilte weer terug van weggeweest. Ik begon het bloggen te missen. De foto van vandaag is een foto van een krabbeltekening die ik deze week maakte van de hyacint op onze tafel. Naast weer beginnen met bloggen, en dus vaker foto’s maken wil ik ook weer vaker tekenen en knutselen. Beide nu eens pretentieloos. Het gaat om het doen, niet om het uiteindelijke resultaat. Niet alles hoeft altijd maar mooi of perfect te zijn. De energie die je er in stopt en die het je geeft, daar gaat het om. Dat is waar ik naar op zoek ga het komende jaar.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.