Later als ik groot ben……

Bretagne. Later, als ik groot ben, ga ik daar wonen. Ik vind het er prachtig, krijg er energie. De zee zo vlak bij, met tijdens het eb her en der van deze prachtige, ooit achtergelaten vissersbootjes. Oesters en Artisjokken eten, zo uit de zee en van het land. En als je even alle rust wilt trek je gewoon het binnenland in, naar de bossen van koning Arthur. Wij kwamen er ooit een 1000 jarige eik tegen en een spannende vereeringsplek met honderden opgestapelde hoopjes steen. Het had iets spookachtige maar ook magisch. 
Het lijkt mij bijzonder om samen met mijn lieverds daar langere tijd achter elkaar door te brengen. In een kleine cottage, die we eerst zelf moeten opknappen. Dan maken we er een kleine B&B van en leer ik hoe je een echte Kouign Amann maakt. De ene dag serveren we dan een heerlijk wijntje, de dag erna een echt Bretons biertje of een appelcider. Mij lijkt het wel wat.
Zoals ik zei, later als ik groot ben…….
en tot die tijd? Tot die tijd blijf ik lekker dromen, kijk ik foto’s, oefen recepten en wie weet waag ik zelfs  wel eens een poging om mijn Frans wat bij te spijkeren.

2 reacties Voeg uw reactie toe

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.