Hartjes en Skinna Marinky Dinky Dink

Vandaag was ik in Delft bij mijn tante. Reuze gezellig. Heerlijk geluncht en ook nog verwend met een aantal mooie dingen. Zoals 2 mooie hartjes. 2 hartjes die extra kracht geven, al is het maar omdat ze met liefde zijn gegeven. Bedankt! Mijn kleine meisje is er ook al weg van en kan van het kettinkje niet afblijven.

Heel toepasselijk bij al die hartjes is het slaapliedje wat ik voor haar zing, mijn moeder zong het ook voor mij. Zojuist heb ik het eens opgezocht op internet, blijk ik het altijd verkeerd te hebben gezongen. Hieronder de juiste tekst. Wie van jullie kent het ook?

Skinna Marinky Dinky Dink
Skinna Marinky Do
I love you
Skinna Marinky Dinky Dink
Skinna Marinky Do
I love you
I love you in the morning
and in the afternoon
I love you in the evening
underneath the moon…..
Skinna Marinky Dinky Dink
Skinna Marinky Do
I love you

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.