Fijne dag

Vandaag was een fijne dag! Een echte zaterdag. Even een dag met niet al te veel zorgen, even bijkomen van alles om ons heen. De dag begon al mooi met de zon die een vrolijk schaduwspel liet zien. Daarna toog ik, lekker in mijn uppie, naar de bieb, om daar te lezen en inspiratie op te doen. Blijkbaar heeft dit alles ontspannend gewerkt want na een maand kwam ik weer aan echt gefröbel toe. Ik maakte van een wijnkistje een sleutelkastje voor naast de deur. Nu alleen een gaatje boren en klaar is Kees.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.