Kaartjes

Stapels, boeken en dozen vol heb ik er van: kaartjes. Zoveel kaartjes vraagt om een bestemming. Ooit gebruikte ik ze als “behang”. De muren van mijn huiskamer waren van plint tot plafond bedekt met kaartjes. Het was nog een hele klus om ze allemaal op te hangen, dagen was ik er mee bezig. Eerst sorteren op kleur en vervolgens met punaises bevestigen. Toen J. Een paar maanden later bij mij kwam wonen zorgden dezelfde kaartjes nog al eens voor consternatie. Dan was er weer een kaart met punaise naar benden gevallen en in de voet van J. gekomen. Hij stopte ze allen in een bakje, en toen we ooit verhuisden was het bakje vol. Sindsdien worden er in ons huishouden geen punaises meer getolereerd.

De kaartjes zijn er nog wel, en roepen ook nu steeds weer om een bestemming. Voor 365 kaartjes heb ik dit jaar een bestemming gevonden. Aan het einde van iedere dag pak ik er nu eentje uit de kast en schrijf er iets leuks over de dag op. Soms is dat een heel verhaal, maar er kan ook alleen opstaan dat de zon mooi scheen of een vogel vrolijk floot. Ik merk dat na een maand elke dag een kaartje schrijven het al helemaal in mijn systeem zit. En ook in dat van kleine P! Met regelmaat wijst ze naar het doosje waar de geschreven kaartjes inzitten en wil ze de kaartjes bekijken en krabbelt ze er met een potlood ook een paar krasjes op. Leuk!

Omdat de kaartjes zo inspirerend werken, en ik er nog stapels van over heb, bedacht ik het volgende idee. Als je het leuk vind stuur ik jou een kaartje! Als je dat wil kun je een reactie achterlaten onder dit bericht of een mailtje sturen naar fotootjevandaag(apenstaart)gmail.com
Van de kaartjes die ik verstuur maak ik dan weer een fotootje voor op dit blogje. En stuur je er een terug, wat zeker niet perse hoeft, dan komt die er ook bij. Ga ik zo eens uit dokteren hoe en of ik een aparte kaartjes pagina op mijn blog kan maken!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.