Liefde op het eerste gezicht.

Liefde op het eerste gezicht bestaat. een tijdje terug zag ik het voor mijn ogen gebeuren bij onze kleine meisje. Mag ik u even voorstellen: Leeuw, samen met Purk sindsdien de grote steun en toeverlaat van onze kleine P. Zodra ze hem ziet schiet ze in de lach, en zeg nou zelf, voor een leeuw is het best een schattig exemplaar. Jaren stond hij te verstoffen op een boekenplank, nadat hij ons huis als prijsje bij een raad het plaatje wedstrijd was binnengewandeld. Toen nog met keurig rode Provincie Zuid Holland sjaal. Die sjaal is inmiddels verdwenen, het stof gelukkig ook. Wij waren ‘m al grotendeels vergeten toen P. op een dag omhoog keek terwijl wij de kast leeg ruimde en het beessie apart zette bij de spullen voor de kringloop.
Die! Die! Die! Een priemend vingertje wijzend naar die stoffige Leeuw. Bij deze gered van kringloopzaak of afvalhoop, getransformeerd in wellicht een Liefde voor het leven.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.