Nonsens

Vandaag een blogje in het kader van deze vrolijke uitspraak van Roald Dahl: “A little nonsense now and then is cherished by the wisest men”

Tussen al het serieuze gedoe van het normale leven is een beetje nonsens wel eens op zijn plaats. Zo waren er twee echte onzin dingen die de afgelopen dagen bij mij op zijn minst een glimlach op mijn gezicht toverden. Allereerst was het gister pancakeday in Engeland, en ik heb hier in Den Haag vrolijk meegedaan. (Pancakeday is een engelse traditie om de laatste dag voor het vasten te vieren met het bakken van pannenkoeken, in sommige plaatsen schijnen er zelfs pannekoeken-ren wedstrijden te zijn.)

En vanochtend maakte ik via de Nrc en het internet kennis met de “Harlem Shake”. Blijkbaar een nieuwe rage op het internet, waarin mensen schijnbaar uit het niets een idioot dansje doen, hieronder een linkje naar een overzicht van een paar van deze filmpjes voor een ieder die wel In heeft in wat nonsens op de dag. (Het kan zijn dat je de link even moet kopiëren in je adres balk om het te laten werken)

http://www.froot.nl/posttype/froot/nieuwe-youtube-sensatie-do-the-harlem-shake/

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.