Lente!

Hoera! Jullie hebben het vast ook gezien, het lijkt we Lente! Nu vind ik het lang niet altijd fijn dat ik tijdelijk, noodgedwongen, thuis zit, maar vandaag is zo’n dag waarop ik er eigenlijk best van kan genieten. Ik en P. hebben dan ook mooi van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat vitamine zon op te doen. En ik kan je vertellen, dat is hier in huis hoognodig ook. We blijven maar proesten en hoesten, tijd dat de zon de virussen weg brand. Ik was mijn camera zoals gewoonlijk weer eens vergeten, maar met mijn telefoon is het toch aardig gelukt om wat van de lente in het park vast te leggen.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.