De billen en de stoel.

Vandaag kwam de schrijfster-vriendin bij mij collages maken. Zij ging aan de slag met mooie dames billen, ik met een fauteuil. Terwijl ik de pannetjes ophing, de schilderijen recht trok en de kat de bank opjoeg, maakte zij een vrolijk opwaaiend rokje voor het achterwerkje. Als we de collages hadden kunnen samen voegen dan zat de hare nu schalks boven op mijn stoel. Maar ja, helaas kan dat niet, en dus toon ik jullie dan ook een kamer zonder wulpse dame.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.