Kleur

image

In de buitenlucht krabbel ik wat op papier. Iets met paddenstoelen dacht ik uit het niets. Of eerlijk gezegd, de paddenstoelengids met foto’s lag nou eenmaal onder handbereik. Het boek vormde een schril contrast met de omgeving waar ik zat te tekenen. Overheersen op de pagina’s vooral grillig vormen in bruine en grijze tinten, op straat komt vooral heel veel fel en strak zittend  neonroze voorbij. Ik kijk mijn ogen uit.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.