Canon pech.

image

Sjongejonge, daar zit je dan met een blog dat iets met fotootjes heet en een camera die zomaar de kolder in de kop heeft gekregen. Zo’n twee jaar terug kocht ik een mooie canon 500d. Een supertoestel vind ik zelf. Tot gister. Opeens maakt hij in geen enkele fotostand een foto, om in de film stand ipv te filmen juist onscherpe foto’s te schieten. Wat nu?

Gelukkig kan mijn telefoon nog wel fotograferen, maar omdat die foto’s het lang niet halen bij mijn canon heb ik een vrolijk alternatief bedacht. Mag ik jullie voorstellen aan de getekende polaroid, in handzaam lucifersformaat. Ideaal voor elk zomer moment. Ik denk dat ik er maar patent op ga vragen!

image

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anita schreef:

    Haha, leuke oplossing.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.