Gewoon een moment.

Klaproos (kleurpotlood)
Klaproos (kleurpotlood)

Mijn hand rust op haar warme hoofdje, mijn pink streelt haar wang. Ze kan de slaap niet vatten ook al zijn haar oogjes zwaar. Door de schuifdeur dwarrelt Bob Marley, een bladzijde vol botentaal slaat om. Zachtjes neurie ik ons zelfverzonnen avondlied. “Ga maar lekker slapen, doe je beide oogjes toe. Ga maar lekker dromen want je bent zo moe”. Haar ademhaling fluisterd zacht, mijn hand wisselt met knuffel Purk van plek. Het bed is dromenland geworden.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marleen schreef:

  prachtige klaproos!! en een prachtig verhaal…. kun je mij een stukje van dat dromeland geven? Al is het maar voor 1 nachtje 🙂

  1. fotootjevandaag schreef:

   Haha als ik het kon zou ik het gelijk doen! Al denk ik eerlijk gezegd dat de tip die ik aan ons meisje geef als ze lastig kan slapen voor een volwassen mens wat minder werkt. Ik zeg haar altijd dat ze dan haar oogjes dicht moet doen en heel hard aan konijntjes die tikkertje doen moet denken. Desalniettemin stuur ik je in gedachte een mooie droom voor deze nacht toe!

   1. Marleen schreef:

    haha ik ga het straks proberen.. hoop volgende week weer een briefje voor je te kunnen dichten!!

 2. Mokums meisje schreef:

  Weer zo’n prachtig sfeermoment in tekst en beeld gevangen…

 3. Carin schreef:

  Lief… en wat knap die klaproos met kleurpotlood!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.