De oude man van klei. (Kunstketting deel 1)

Van verschillende kanten werd ik op Facebook uitgenodigd deel te nemen aan een kunstketting. Bij deze kunstketting is het de bedoeling om gedurende 5 dagen elke dag een eigen werk te publiceren en uiteindelijk ook een aantal anderen uit te nodigen dit ook te doen. Bij deze neem ik graag de uitdaging aan, alleen doe ik dit heel eigenwijs op mijn blog. De komende week ga ik dan ook proberen elke dag een werk van eigen hand te laten zien en zal ik iets meer vertellen over het waarom en hoe achter van het werk dat ik toon.

Ik open deze week met het laten zien van een beeldje dat ik een aantal jaren geleden heb gemaakt in het atelier van mijn tante. Zoals de trouwe bezoeker van dit blog wel weet is tekenen dat wat ik voornamelijk doe, werken in 3D gebeurt eigenlijk nooit, juist daarom vind ik het leuk dit eens aan jullie te tonen.

In die tijd waren we met mijn hele familie bij mijn tante om een verrassingsworkshop van een uur te volgen die zij gaf in het kader van haar verjaardag. In principe ging zij ons leren om een poes te maken, maar aangezien ik niets met poezebeesten heb, deed ik eigenwijs en ging ik aan de slag met het maken van een oude man. Toen na een uur de tijd op was werd alles door mijn tante verzameld om later te worden afgebakken. Blijkbaar had mijn mannetje hier geen zin in en wist hij zich vervolgens ergens te verstoppen in mijn tantes atelier om na enige tijd beschimmeld en wel weer op te duiken. Gelukkig besloot mijn tante het beeldje alsnog af te bakken en sindsdien staat het in een hoekje van mijn kast.

Oude man in Klei.
Oude man in Klei.

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Lotje schreef:

    Héééel leuk! Echt!

  2. Darling Doormat schreef:

    Mooi. Een beetje eigenzinnig lijkt hij wel.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.