Een blik vol schetsen. Kunstketting deel 3.

Schetsen

Wie veel dingen zelf maakt weet dat niet alles altijd even goed lukt en dat het soms nodig is om eens wat te schetsen. Zelf pruts ik vaak op kleine hoekjes van mijn papier en gebruik ik mijn agenda voor het maken van tekeningetjes die later weer als inspiratie kunnen dienen. Inmiddels heb ik mijzelf aangeleerd om de kleine schetsjes en droedels die ik maak niet direct in de prullenbak te gooien maar te bewaren. Vaak zijn het kleine beeldjes, gemaakt op de hoek van een stukje papier, een paar centimeter groot. In een blik op mijn bureau bewaar ik deze ideetjes, wie weet komen ze ooit nog van pas. Vandaag toon ik je een klein deel van de inhoud van dat blik.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.