De afsluiting. Kunstketting deel 5

Vandaag plaats ik mijn laatste werk in het kader van de “kunstketting” en nodig ik je uit om bij 5 anderen een kijkje te nemen wiens creaties mij elke keer weer vrolijk maken.

De tekening

Een kus tussen twee mensen die elkaar lief hebben, een mooi beeld om deze week mee te eindigen. Deze tekening is al een oudje en maakte ik al heel wat jaartjes terug. Toch blijft het een van mijn favoriete maaksels en steeds als ik het weer eens zie maakt het mij blij.

De 5 anderen

Als afsluiter van deze “kunstkettingweek” wil ik je uitnodigen eens een kijkje te nemen bij deze 5 andere creatieven. 5 Mensen die met hart en ziel mooie dingen maken, soms als hobby, soms professioneel maar allen met hart en ziel.

www.boetseerkunst.nl, de site van Petra de Haas, keramiste die uit een brok klei nieuwe werelden en wezens weet te scheppen.

www.hetdroomhuis.be, de site van Kris van Roosendael, deze Belgische dame verwonderd mij met haar fotoos en toegepaste grafiek en weet al schrijven de meest normale zaken in het leven te veranderen in avonturen vol dramatiek, slapstick en rumoer.

http://www.drawingsinspace.wordpress.com, de site van Marianne Plug, deze kunstenares werkt niet op een plat doek maar maakt van een lege ruimte een tijdelijk kunstwerk.

www.octaview.nl, Het blog van illustratrice Octavie Wolters, in tekeningen, foto’s en strips vangt zij haar leven en de wereld om haar heen. Elke keer als zij een blogbericht schrijft ben ik blij.

www.ilovegreengrass.wordpress.com, Blog van Ilona, Een Hollandse die inmiddels al een tijdje in Duitsland woont en daar, in haar vrije tijd, de meest leuke dingen maakt.

Echt, neem eens een kijkje bij deze vijf en pak daarna zelf een pen, een kwast, een naald of een stuk klei en daag jezelf uit om iets te maken, gewoon omdat het kan!

Liefde

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Krisje schreef:

    Oh wat ben ik vereerd met jouw vermelding van mijn website en blog op jouw post. Wat een fijne verrassing van ons lieve Grietje. Dikke kus, hiervoor. Krisje

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.