Vrijdag visdag in het kerkje van Persingen.

Samen met de andere kunstenaars van Ongekuist organiseerden we een goed bezochte expositie in het kleinste kerkdorp van Nederland: Persingen. In een mooi, oud kerkje, onder de rook van Nijmegen, gaven wij in kunstvorm onze visie op de klassieke dagen van de week. (Maandag-wasdag, dinsdag-strijkdag, woensdag-gehakt en versteldag, donderdag-kuisdag en vrijdag-visdag).

Ik nam, als oud Katwijkse, vrijdag-visdag voor mijn rekening. Hier in beeld een kleine indruk van het werk dat ik daar heb samengesteld.

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk en naar de werken van de anderen? Kom dan op 4 of 5 februari naar Ongekuist deel 2 in De Gastgallerie, Zaltbommel. (Oliestraat 22). We zijn vanaf 12:00 uur open en een kopje thee staat voor je klaar.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.