Dol op papier


Dol op papier

Wat is dat toch met papier? Wat de meeste vrouwen met schoenen hebben, heb ik met papier. Sterker nog wanneer ik de winkel inloop voor schoenen, zoals nu, loop ik naar buiten met een nieuw schrift. Gewoon omdat het papier lekker ruikt of knispert. De kant mooi is vorm gegeven en lekker voelt. Zoals gezegd heb ik zojuist wederom de verleiding niet kunnen weerstaan en zit er nu een uiltje in mijn tas. En die schoenen…..die heb ik natuurlijk nog niet gevonden!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.