Stipjes

Stipjes
Zodra ik rode of witte stippen zie drijft mijn kaboutertik weer naar boven. In de keuken hangen dan ook verschillende vrolijke exemplaren. Van stipjes wordt ik blij. Elke ochtend om half zeven begint onze wekker te fluiten. Lief strompelt dan uit bed, zet het koffiepruttelpotje op het vuur, de ketel met fluit ernaast en weet een paar minuten later onze slaapkamer te verwarmen met de geur van verse koffie en zoete melk voor kleine P. En bijna altijd, ja echt bijna altijd, komt de koffie in een beker met een stip en verjaagd zo elke vorm van een ochtendhumeur.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.