Varkentjes van generatie op generatie

Pumba van de kinderboerderij

Wij hebben thuis wat met varkentjes. Mijn vader spaarde ze vroeger met een krul. 8000 stonden er op een gegeven moment bij elkaar en in een winkel wist ik vroeger precies of mijn vader hem al had. Ik ben liefdevol vernoemd naar een gehandicapte vrouw die ooit door mijn ouders is gevonden bij een varkensstal. En zowel ik als mijn broers hebben alle drie een muziekvarkentje meegekregen uit ons ouderlijk huis. Inmiddels heeft nu ook onze kleine P. een link naar het knorrend bestaan gelegd. In de kinderboerderij zijn de varkens favoriet, ze heeft van opa en oma al leren knorren en sinds kort omarmt ze haar favoriete knuffel Purk (het varkentje) in haar slaap. Zo knorren wij inmiddels vrolijk al drie generaties in het rond!

Purk

P. en het varken

Knor!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.