Bootjes

Bootjes

Thuis houden wij van bootjes. Manlief al van kinds af aan, en inmiddels is het virus wel zo’n beetje overgesprongen. Al kan ik nog steeds niet altijd wennen aan het zeil. Met regelmaat dromen wij over varen rond naar Engeland, naar Frankrijk, of zelfs de hele wereld rond. En dromen doen we ook over wonen op zo’n schommelend ding. Vandaag fietste ik langs de Vliet, en bij het hefbruggetje kwam deze voorbij. Groot genoeg om op te wonen, maar ach, hij heeft geen zeil.Een leuke wending geeft het wel, ooit wonen op een boot. Wie weet……

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.