4 huisjes

Het huisje van het Lieveheerstbeestje
Kleine P. heeft 1 thuis, maar wel 3 huizen. Haar eigen huis, en de huizen van beide opa’s en oma’s. In alle 3 de huizen heeft ze een eigen bedje, eigen box, eigen kinderstoel, eigen speelgoed, en, bovenal, eigen gewoontes. Bij ons slaapt ze in bed, bij huis nr 2 in de box en in huis 3 slaapt ze alleen buitenshuis (in de wagen wel te verstaan). Nog een voorbeeld, zo lust ze bij ons geen water, maar in Leiden smult ze er van, en in Zoetermeer lonkt zij naar de thee. 

Binnenkort komt er een 4e huisje bij. Voor Zoetermeerse oma maakten we vandaag dit Lieveheerstbeestjeshuis. Kliederen kan ze als de beste, dus het werkje was zo gepiept. Vanavond nog een vernisje en een strik en dan kan P. voortaan met oma naar dit ieniemienie tuinhuisje gluren.  

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.