Woonwagen

Hoe zou het zijn om te wonen in een reizend huis. Er elke dag op uit trekken, de route open. Altijd op weg, maar ook altijd thuis. ’s Avonds op zoek naar een plek om te parkeren. Helemaal vrij. Of zou het toch beperkt zijn? Je mag niet overal staan, geen stromend water en waar haal je de post? In de praktijk zal het vast niet altijd zo idyllisch zijn, maar als ik naar deze foto kijk lijkt het mij wel wat. Het heeft iets magisch, iets sprookjesachtig. Alhoewel, zo rustig een blogje tikken naast de warme kachel met een warme kop koffie zonder na te hoeven denken over de parkeerplek vanavond is ook wel fijn. Ik denk dat ik het toch houd bij een paar weekjes kamperen in het jaar.

Deze foto heb ik van de zomer genomen toen we aan het wandelen waren in de Amsterdamse waterleidingduinen in de Zilk. Wat een mooi gebied is dat toch. De poel op de voorgrond was het huis van een hele lading padden, daar maakte ik ook een foto van dit exemplaar. Is het geen echte speurneus?

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.