Hokjes denken

Gister pakten we dozen, dozen en nogmaals dozen uit. En in een van die dozen zaten heel veel opschrijfboekjes. Willekeurig sloeg ik er eentje open, een boekje uit 2004, met op de opengeslagen bladzijdes een voorbeeld van “hokjes denken”. Dat was de term die als een ballonetje in mijn hoofd opsprong. Na de foto is het boekje weer dichtgeslagen, terug gestopt in een doos, om over 9 jaar weer eens opengeslagen te worden. Kijken welke term mij dan in het hoofd schiet bij deze pagina’s. Welke woorden komen bij jullie naar boven?

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.