Tuintje

Wij hebben een tuintje, een tuintje in de vensterbank. Een vensterbank vol groene sprietjes. Mosterdzaadjes, citroenmelisse, oregano, pepertjes, peterselie en knoflook staan al klaar. De snijbiet, radijsjes en madelieven komen binnenkort. Het blijft altijd een wonderlijk gezicht die ontkiemende zaadjes, die langzaam veranderen in groene sprietjes en uiteindelijk in eetbare waren. Dit hoer zijn de mosterdzaadjes, nooit geweten dat die groeide met als vorm een hart. Mij stemt het vrolijk, al dat gegroei zo midden in de winter. 

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.