Geknutselde retro-kitsch!

Deze week knutsel ik “retro”. Ik knipte een stapel oude kaarten in stukjes en naaide deze vervolgens op vrolijke, ouderwetse papiertjes. Zo maakte ik een hele lading boekenleggers, cadeaulabeltjes en toverde ik saaie schriftjes om in vrolijke kitsch. Je moet er van houden, dat geef ik toe, maar ik word er in elk geval vrolijk van. Dus mocht je binnenkort jarig zijn en een pakje van ons krijgen, dan is de kans erg groot dat er zo’n zelfgemaakt kaartje aanhangt!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.