Schipperswijn

Vandaag viert mijn schoonpappa zijn verjaardag. Nu komt mijn man uit een echte bootjes familie. Iedereen vaart, zeilend uiteraard, een motorboot is voor watjes. En in de winter wordt er druk geklust aan al de scheepjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik mijn schoonpappa 9 jaar geleden voor het allereerst ontmoete op een werf, al krabbend en schurend aan zijn boot. Inmiddels zitten er al vele vaartochtjes op en begin zelf ik iets van dat varen te snappen. Leren zeilen is niet mijn grootste talent maar ooit gaat het ook mij lukken een volwaardig zeilster te worden en tot die tijd functioneer ik als matroos. Voor zijn verjaardag maakte ik vanochtend dan ook iets met bootjes!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.