Stil genoegen…

Simone de Jong, een Leidse kunstenares verzamelde ooit een jaar lang de stille genoegens van mensen en maakte hier onder andere een mooi boekje over met wel meer dan honderd stille genoegens zoals; Een zaterdagochtendomeletje, je handen op een eeuwenoude muur leggen, een groep kletsende ganzen die overvliegt, in je eigen bed liggen na een vakantie, proberen precies zo lang je dropje in je mond te houden tot je ergens bent waar je moet zijn.
het lezen van dit boekje deed mij nadenken over mijn eigen stille genoegens. Een van mijn stille genoegens is het bakken van verse scones en dan met een theelepeltje uit zo’n lekker engels aandoend blikje de bakpoeder scheppen. Het boekje is een echte aanrader, je vindt het hier. Wat zijn eigenlijk jullie stille genoegens?

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.