Naturalis

Een buitenafspraak bogen wij vandaag wegens de koude wind om naar een binnenafspraak en zo togen wij naar Naturalis in Leiden. Het bleek voor onze kleine P. een reuze belevenis. In de trein heen raakte ze al overgelukkig van haar eigen spiegelbeeld in het raam, wat resulteerde in het heel veel kusjes aan je eigen weerspiegeling geven. Op het station stond pappa, net goedgekeurd door de ballotage commissie van een Vlaardingse watersportvereniging, ons al op te wachten en wandelende we door de gierende wind de laatste 10 minuutjes naar het museum. Bij het museum werd P. verwelkomd door twee hongerige eenden die het gemunt hadden op haar krentenbol, overigens tot groot plezier van ons meiske. Binnen begon het avontuur echt, al die dieren, zelfs een golden retriever. Het is maar goed dat P pas 1 jaar oud is in plaats van 88. In het laatste geval had ze uit enthousiasme waarschijnlijk ter plekke een hartaanval gekregen, nu bleef het gelukkig bij heel veel wapperende handjes en knal rode wangen. Nu ligt ze ronkend in haar bedje, Leeuw vast omklemd en doven wij hier in huis de lichten wegens Earth Hour. Drink ik nog een wijntje omdat er hier in huis ook nog het een en ander te vieren is vandaag, ik heb nl mijn mediation diploma nu helemaal gehaald, en ga ik straks ook maar eens met mijn hoofd op het kussen op safari.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.