Fotootje Vandaag strooit tekeningen.

Fotootje Vandaag strooit tekeningen.

De maand april (die voor het gemak per vandaag begint) doopt fotootje vandaag om tot tekeningen strooi maand. Deze maand geef ik tekeningen weg, aan iedereen die dit wil, minimaal 1 keer per week ook ongevraagd. Waarom? Om gewoon wat vrolijkheid de wereld in te sturen, een vrolijk gebaar om je huis, je humeur of de omgeving wat op te vrolijken. Dus ik nodig jou, lieve lezer, hierbij uit om te reageren op dit bericht en te vragen om een tekening. Als ik je ken maak ik een tekening voor je waarvan ik denk dat die bij je past, ken ik je niet, dan ontvang je een tekening waarmee ik hoop je een glimlach op het gezicht te geven.

Hoe doe je mee? Heel simpel, laat een reactie achter op dit blog of stuur een mailtje naar fotootjevandaag(apenstaartje)gmail.com.

De tekeningen die ik maak kun je hier bekijken.

Naast de tekeningen die ik voor jullie hoop te maken ga ik de komende maand zoals gezegd ook letterlijk tekeningen rondstrooien. Dit doe ik door bijvoorbeeld een tekening in een boek in de bibliotheek te stoppen, er een achter te laten in de tram, neer te leggen op een tafeltje in een cafe of zomaar in een willekeurige brievenbus te stoppen. Natuurlijk zal ik hier over verslag doen op dit blog.

EN omdat ik denk dat je mensen echt kunt opfleuren met een tekening heb ik direct ook maar een verzoekje ingediend bij de Verdubbeldame,  met de vraag of zij ook mee doet met deze actie. (Ik weet toevallig dat zij een echt tekentalent is, dus die glimlach krijgt ze vast voor elkaar). Wil jij ook tekeningen rondstrooien, laat het mij dan weten dan zet ik je naam en eventuele tekeningen op de actie pagina.

Dus schroom niet, en vraag in grote, vrolijke getalen om een tekening en zet de tekenhand van fotootje vandaag aan het werk!

Afbeelding

20 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Eva Moraal schreef:

  Jahoor, ik wil gráág een tekening!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Leuk, dan zal ik voor je in mijn tekenpen klimmen!

 2. peter schreef:

  Ik wil heel graag een tekening.

  1. fotootjevandaag schreef:

   Dat komt helemaal voor elkaar pap!

 3. Isabel Peters schreef:

  Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik wil ook graag een tekening! 🙂

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hoi Isabel, wat leuk, ik maak graag een tekening voor je! Zou je mij je adres kunnen mailen, zodat ik je de komende maand de tekening kan toesturen 🙂

   1. gerda schreef:

    Nou dan bof ik want ik wil wel een tekening van jou voor mijn verjaardag.

   2. fotootjevandaag schreef:

    Nou dat gaat zeker lukken, eens kijken wat ik voor de 16e voor je ga tekenen! XX

 4. Coja schreef:

  leuk ^_^ ik wil graag een tekening

  1. fotootjevandaag schreef:

   Leuk, dan komt er binnenkort een tekening jouw kant op.

   1. Coja schreef:

    *jeej* 😀

 5. Lucy schreef:

  Hoi Grietje, natuurlijk wil ik ook op jouw lijstje! Maar neem de tijd hoor! Maak alsjeblieft van al jouw tekeningen een kopie zodat je ze zelf ook nog kan terugzien! Liefs, Lucy.

  1. fotootjevandaag schreef:

   Ha Lucy, Leuk! Ik neem de tijd hoor, in principe de hele maand april. En ik ga van elke tekening een foto maken en die ook op dit blog plaatsen, dus ik hou de tekeningen zo toch ook een beetje bij mij. Ik ga iets moois voor je proberen te maken. Liefs!

   1. Sylvia schreef:

    Wat een ontzettend mooi idee om met jouw creativiteit mensen blij te maken! Vandaag ontdekte ik jouw blog en zit met veel plezier te lezen. Ik zou het heel leuk vinden om een tekening van je te mogen ontvangen! Heel veel plezier en succes met deze bijzondere actie.

   2. fotootjevandaag schreef:

    Hoi Sylvia, leuk dat je mijn blog hebt gevonden. Ik ga aan de slag met het maken van een tekening voor je. Zou je mij je adres kunnen mailen zodat ik de tekening naar je kan opsturen als deze klaar is? Hopelijk kom ik je voortaan vaker tegen op dit blog. 🙂

 6. Sylvia schreef:

  Net thuis uit mijn werk en nu lees ik dat je een tekening voor voor me gaat maken 🙂
  Ik ben helemaal blij, zo leuk!!
  M’n adres komt per mail naar je toe, ben reuze benieuwd wat voor moois ik op m’n deurmat zal vinden.
  Fijne avond en creatieve inspiratie gewenst!

 7. Anita schreef:

  Bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn blog. Ik ben gelijk bij je gaan buurten en zonder te overdrijven val ik steil achterover van bewondering. Wat een prachtig en vooral inspirerend blog heb je hier gemaakt. Je tekeningen spreken me heel erg aan. Gelijk de eerste van het lezende meisje met de kat in de boekenkast. Allemaal onderwerpen die me aanspreken (boeken, lezen, kinderen, katten, tekeningen, stilte)
  En hoewel ik hier nieuw ben, zou ik dolgraag een tekening willen.

  Het begint bij mij gelijk te kriebelen om zelf ook weer eens wat te tekenen.

  Hartelijke groet, Anita

  1. fotootjevandaag schreef:

   Wat leuk! Natuurlijk maak ik ook voor jou een tekening 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.