Heerlijk fout en oud.

Deze tekening strooide ik rond tussen de biebboeken in de Haagse bibliotheek.
Deze tekening strooide ik rond tussen de biebboeken in de Haagse bibliotheek.

Zo deze, ietwat psychedelische tekening is zojuist in het wild los gelaten. Tussen de muziekboek in de Haagse Bibliotheek, leek mij wel zo toepasselijk. Tijdens het maken van de tekening luisterde ik zelf ook naar muziek. Sinds kort hebben we onze cd-instatlatie weer in ere hersteld en de dozen cd’s uit de kast gehaald. Ik koos vandaag voor een oud cd-tje, dat eigenlijk van mijn moeder is. Demons and Wizards, Uriah Heep. En aan de tekening te zien heeft de muziek mij duidelijk beïnvloed. Luister maar eens naar dit liedje, dan snap je direct wat ik bedoel. Op zijn tijd vind ik het heerlijk om naar dit soort, inmiddels best wel oude, soms foute muziek te luisteren. Zo kan ik bijvoorbeeld ook erg genieten van Come Together van de Beatles (dit liedje staat zeker in mijn muziek top-10) en van Me & Bobby McGee van Janis Joplin. Heerlijk al die oude muziek!

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. De Verdubbeldame schreef:

    Snel met z’n allen naar de Haagse bieb rennen! Ik heb vandaag ook mijn eerste tekening in het wild losgelaten, tussen de menukaarten in een café.

  2. Lucy schreef:

    Leuke tekening weer, de stof van de rok lijkt wel van echte satijn! Die LP van Uriah Heep ken ik nog uit mijn hoofd, die hebben we vroeger grijs gedraaid! Me & Bobby McGee is ook een van mijn all time favourit’s. Fijn weekend!

  3. Ellen schreef:

    wat prachtig !! Tuurlijk blijf ik je blog volgen. 🙂 lieve groet, Ellen

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.