Teaser

Het diner 1

Over anderhalve week geef ik sinds lange tijd een klein etentje voor een paar vrienden. En omdat ik daar al ruim van te voren van kan en wil genieten, ben ik vandaag de kookboeken ingedoken om het menu te bedenken. Wat smaakt lekker bij elkaar, wat is niet te ingewikkeld (lees niet te vermoeiend) maar wel feestelijk en kun je het als het even kan de dag van te voren alvast voorbereiden, dat waren zoal de criteria waaraan het moest voldoen. Inmiddels ben ik er uit en heb ik er nu al trek ingekregen. Natuurlijk ga ik nog niet verklappen wat het allemaal word, maar ik plaats vandaag wel alvast een teaser. Op de foto’s zijn namelijk al wat ingrediënten te zien die ik ga gebruiken. Wat denk jij dat er op het menu staat?

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ellen schreef:

    euh… een lekker rijst of pasta gerecht. Ik mag zaterdag koken voor vrienden en zie er nu al tegenop haha 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.