Memory

Voor Zaanse Zolder maakte ik geen gewone tekening maar 22 mini-tekeningetjes, een memoryspel.
Voor Zaanse Zolder maakte ik geen gewone tekening maar 22 mini-tekeningetjes, een memoryspel.

Vandaag tekende ik niet 1 maar 22 tekeningen, of eigenlijk tekeningetjes. Ik maakte ze voor Zaanse Zolder. Op haar blog doet ze regelmatig verslag van haar kringloop vondsten en met grote regelmaat zit daar een memoryspel bij. Voor mijzelf is het alweer heel veel jaar geleden dat ik memory heb gespeeld en het duurt nog wel een paar jaar voor kleine P. toe is aan dit spel. Maar mocht die tijd aangebroken zijn dan doe ik Zaanse Zolder na en ga ook naar de kringloop, want och wat voor een moois zie ik op haar site voorbij komen. 🙂

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ellen schreef:

  haha nou daar zal Sylvia heel blij mee zijn !!!
  ziet er toppie uit !
  en kringlopen is zo leuk hey..
  de kick dat je een prachtige 20er jaren vitrine kast ziet en dat voor tien euro ofzo…
  maar goed haha die ben IK nog niet tegen gekomen 🙂
  fijne avond,
  liefs, Ellen

  1. fotootjevandaag schreef:

   hihi ik ben die kast ook nog niet tegengekomen helaas, maar wie weet……. 🙂

 2. Anita schreef:

  Supermooi geworden. Echt heel origineel.
  Groeten Anita

 3. anita schreef:

  Wat ontzettend leuk! Knap hoor!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.