De lente en het tekeningen (terug) strooien.

Lente in Den Haag
Lente in Den Haag

Wat een dag zon al niet kan doen. Plots zijn alle bloemen open in het park, hangt de boom voor onze deur vol met rode bladprulletjes en hoorde ik vanochtend om half vijf buiten al vogeltjes fluiten. Gisteravond aten we voor het eerst op het balkon en werden de vensterbank-plantjes omgetoverd in bloembak-plantjes. En het kleine madammeke heeft duidelijk ook de lente in de bol, in het park kwam ze met een zelf geplukt tulpje aangerend en nu is ze, na drie uur strijd, eindelijk in slaap gevallen. Van mijn plannen om vanavond flink aan het tekenen te gaan is dan ook niks terecht gekomen, dat wordt morgen. Maar energie voor een korte tussenstand heb ik gelukkig nog wel! Inmiddels zijn er al 37 tekeningen aangevraagd! Door 36 vrouwen en 1 man (mijn vader). Van de mensen die een tekening hebben gevraagd ken ik er 7 in levende lijven, met de overige 29 maak ik nu kennis. En ik moet zeggen, dat is een hele leuke, vrolijke en motiverende ervaring.  Er zijn er al aardig wat tekeningen getekend, 14 in totaal, Ik ben er dus nog lang niet, maar vorder gestaag. En tot nu toe druppelen er nog steeds elke dag aanvragen binnen, hartstikke lief en leuk! Ik probeer elke tekening met aandacht voor de persoon in kwestie te maken en dat kost soms wat tijd, dus het kan nog even duren voor de tekening echt in je brievenbus beland, maar het wachten zal worden beloond. aan de aanvragen kan ik trouwens ook zien dat de lente nu echt komt, bloemen en vogels zijn bij jullie duidelijk een geliefd onderwerp 🙂

Een leuk bij-effect voor mijzelf is dat er ook wat tekeningen en snuisterijen mijn kant zijn op-gestrooid. Nu hoef ik echt helemaal niets terug in ruil voor de tekeningen die ik strooi, maar ik moet eerlijk bekennen dat al die fleurige post die in mijn brievenbus beland wel voor een hele hoop plezier zorgt. Zo draagt mijn telefoon sinds kort een heerlijk warm gehaakt jasje (door Ellen), is mijn kaartenverzameling uitgebreid en zijn er diverse tekeningen naar mij toe gekomen. En die krijgen allemaal een mooi plekje bij ons in huis, mooi bij elkaar, zodat ik straks ook zelf een aandenken heb aan deze vrolijke tekeningen-strooi-maand. 🙂 Hieronder een klein overzichtje van wat voor moois jullie tot nu toe hierheen hebben gezonden. Lang leven het strooien!

Erika stuurde mij een lente-rokje, via Colinda kwam er een mooi vogeltje aangevlogen, Ellen zorgde voor wat Vintage-romantiek en de Verdubbeldame stuurde een Psychedelisch scheepje mijn kant op. (Als je hieronder de fotootjes aan klikt, zie je de afbeeldingen in het groot).

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ellen schreef:

    toch leuk 🙂 om ook een goed gevulde brievenbus te hebben !
    drie uur strijd voor het slapen gaan ? zo ging het hier dus ook altijd “(heel lang gelden hihi) en inderdaad een lijster of een merel ? zwart met oranje snavel zong eind van de middag zn mooiste lied hier in een boom tegenover mij.. heerlijk 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.