Een dag met een kroontje op.

Verjaardag

Gisteren was het een dag met een kroontje op, een dag om te koesteren. Ik verwisselde de 30 voor de 31 omringd door lieve vrienden en familie. Ik werd verwend met mooie boekjes, papiertjes, stippelsokken en een hele hoop lekkers. We smulden overdag van scones en taart en ’s avonds was er een feestelijk menu en de brievenbus was gevuld met vrolijke post, dank!

Nu ben ik altijd gek op verjaardagen geweest, maar dit jaar had deze dag iets extra’s. Dat al deze lieve mensen er juist dit jaar bij waren, was voor mij het mooiste cadeau dat ik kon krijgen. Een paar maanden terug hoopte ik dat ik ooit zo mijn verjaardag weer zou vieren, hoe mooi dat dat nu gewoon kon. Dank jullie wel!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Coja schreef:

    WoW bedankt Grietje voor het prachtige cadeau ❤ hij is in het echt nog mooier (de tekening heb ik ingelijst en staat nu op mijn snailmailsecretaire) De slak is niet alleen toepasselijk omdat ik snailmailfan ben maar ook omdat ik vorige maand mijn mindfulness training afrondde en daar leerde hoe fijn langzaam kan zijn ^_^

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.