Voorpret

Bloem

Vandaag werd ik in de bloemtjes gezet en had ik daarnaast last van bloemetjes. Ja, echt waar. Vandaag werd ik verwend door mijn ouders die mij uit winkelen namen in het kader van mijn verjaardag morgen. Terwijl zij het kleine meisje vermaakte, mocht ik op zoek naar leukigheden. Om daarna heerlijk een tijdje in hun tuin door te brengen. Of te wel, ik werd echt in de bloemetjes gezet. Helaas zorgen tegelijkertijd de bloeiende lente-bomen-bloemetjes ervoor dat ik dit berichtje tik met twee dikke, ontstoken ogen. (Ja, even klagen 🙂 ) Gelukkig drukt de mistigheid de pret geenszins en zijn we nu met een heerlijk glaasje wijn bezig met het maken van allemaal heerlijkheden voor morgen. Ik heb er zin in!

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sylvia schreef:

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Heel veel plezier en gezelligheid gewenst (zonder teveel prikkelpluisjes in de lucht).

  2. Syl schreef:

    Van harte gefeliciteerd, geniet van vandaag (zonder prikogen)

  3. hoekiedoet schreef:

    Van harte proficiat met je verjaardag, het is een mooie dag, het zonnetje schijnt! Enjoy!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.