Mag ik jullie advies?

ik

Lieve lezers van dit blog, vandaag wil ik jullie eens om serieus advies vragen 🙂 Op mijn blog ben ik (denk ik) vrij open  over wat  ik zoal doe en wat mij bezig houdt. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat degene die wel eens vaker een berichtje op mijn blog lezen inmiddels een bepaald beeld over mij hebben gekregen. En nu dacht ik, kom laat ik daar eens gebruik van maken. Ik ben op het moment namelijk druk aan het nadenken over welke richting ik qua werk eens zal in slaan. Het is tijd voor verandering en ik wil graag iets gaan doen wat bij mij past. Maar ja wat zou dat kunnen zijn? (en wat zou ik bovendien vooral niet moeten gaan doen?)

 Op zich zijn er mogelijkheden zat, ik heb verschillende goede opleidingen gevolgd en afgerond, heb veel voor groepen (van jong tot oud) gestaan en ben zowel voor een baas en als ZZP-er aan de slag geweest. Ben creatief, vind het leuk om te schrijven en te kijken naar de wereld om mij heen. Nu heb ik natuurlijk best zelf wel wat ideeën over welke richting ik op zou willen gaan, maar het lijkt mij in het kader van het “out-of-the-box” denken een leuk experiment om deze vraag ook bij jullie neer te legen. Wie weet komt iemand wel met een idee dat ik zelf nog niet heb gehad en blijkt dat nu precies te zijn wat ik zou willen gaan doen. Dus, lieve lezers, mag ik alsjeblieft jullie advies?

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anita schreef:

  Zit je nu met kloppend hart te wachten op de eerste reactie?
  Als ik je blog lees komen woorden als creatief, veelkunner, natuur, reiken naar anderen, kind, fantasie, bij me naar boven.
  In mijn woonplaats is een vrouw die een tekenatelier is begonnen waar ze – al dan niet therapeutisch – tekenworkshops geeft voor volwassen en kinderen. Zoiets zie ik jou ook wel doen. Creatief therapeut.
  Maar geef het nog even de tijd, gaandeweg zal het duidelijk worden. Dit blog is een heerlijk podium om op te experimenteren met wat wel en wat niet voor je werkt.

  Groeten
  Anita

 2. Petersmama schreef:

  Hoi,

  Ik zou inderdaad ook in de creatieve kant zoeken, dat atelier is een mooi idee. Misschien iets met foto workshops. Zoiets als uit Yes man! Een urban morging walk door de stad, strand of bos en dan foto’s maken. Nog gezond ook, want mensen leren foto’s maken en bewegen een half uur tot uurtje.

 3. hoekiedoet schreef:

  Hier in mijn omgeving hebben we de “de bosjuffrouw”, http://www.bosjuffrouw.nl/
  Zoiets, maar dan in jouw regio, vlakbij zee, strand, duinen.

 4. pionikko schreef:

  hallo, ik heb nog maar pas je blog ontdekt, dus ik moet er wel eens de tijd voor nemen. Een creatief beroep is heerlijk, ik zou dat zelf ook wel willen. groetje

 5. fotootjevandaag schreef:

  Dank jullie wel voor al jullie adviezen. Leuk om zo een beetje te zien wat jullie voor beeld van mij hebben gekregen. En jullie benoemen de dingen die ik zelf ook al voelde, met name het schrijven en tekenen. Dat zijn dan ook dingen waar ik verder over na ga denken. Er was nog een advies,van Margot, dat ik ook ter harte heb genomen maar even niet heb laten plaatsen onder dit bericht omdat ik hier geen negatieve reacties over anderen wil plaatsen. Dank!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.