Slakkengang

slakkengang
Slakkengang, Papercut

Soms heb je zo’n dag die maar duurt en duurt en duurt. Zo’n dag waarop de tijd in een slakkengangetje voorbij sukkelt. Vandaag was zo’n dag. Het kleine meisje was chagrijnig en buiten lijkt het wel te stormen, dus tsja, gek is het ook allemaal niet. En dit alles liet mij dan weer wel positief inspireren tot het maken van een heuse papercut. (Min of meer mijn eerste ooit). En dat blijkt leuk te zijn! Lekker eerst een tekening priegelen op papier, en daarna nog eens priegelen met een mesje om alles mooi uit te snijden. Dus de frustraties van de dag zitten nu in dit snijwerkje dat ik maar heb geplakt op het raam. Ik vind het wel mooi contrasteren met de donkere luchten buiten.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Tante Jannie schreef:

    Wauw knap gemaakt zeg!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.