Count your blessings (1)

tekeningetjes
Krabbeltjes

Het was zo druk hier in huis dat ik, per hoge uitzondering, zowaar drie dagen geen tijd heb gevonden om te bloggen. Pfff, wat was het druk en pfff wat ben ik daar moe van geworden. Maar ook: Jippie, wat was het inspirerend en Jippie, wat heb ik genoten! Ik leerde van alles over Zen, Oostenrijkers en het Den Haag van 1965. Kookte me suf aan lekkere dingen, snoepte van Appeltaart en wandelde over het strand. Het kleine meisje verbaasde ons met het ene nieuwe woord na het andere en werd verliefd op een beeld op de boulevard.  De zomer liet zich precies die ene dag op het strand zien en we snoepten van fijn gekregen aardbeien en kersen. Van bloglezeres Lotje ontving ik een waarderingsprijs voor mijn blog, waarvoor dank! En tussen alle bedrijven door krabbelde ik hier en daar een klein tekeningetje, ter lediging van het hoofd, maakte foto’s en las mooie verhalen. Wat waren de dagen fijn en wat is er toch eigenlijk veel om dankbaar te zijn.

Beelden aan zee
Beelden op de boulevard.

* Vanaf deze week ga ik elke week een blog je schrijven over de dingen waar ik dankbaar voor ben en blij van wordt. Dit in navolging van Anki, van het leuke blog Zilverblauw, die de serie Count Your Blessings ooit startte.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.