Instagram

Zoals zovelen heb ik al een hele tijd Instagram op mijn telefoon. Ik gebruikte het om fotootjes snel wat op te leuken, meer niet. Tot ik een paar dagen terug een artikel in Flow las over Instagram en ontdekte dat daar een wereld op zich te vinden is. Hoe? Gewoon door bij je fotootjes wat hashtags te plaatsen. Dat heb ik natuurlijk direct uitgetest, door wat eerdere tekeningetjes te plaatsen met toevoegingen als #drawing, #illustration en weet ik veel wat nog meer. En dan blijken opeens binnen een paar tellen tijd mensen aan de andere kant van de aardbol jouw tekeningetje leuk te vinden. Wat een leuke en inspirerende ontdekking! Minstens net zo leuk is het kijken naar de plaatjes van anderen, tik een willekeurig woord in en je komt de vrolijkste dingen tegen. Ik vind het leuker dan twitter! Mocht jij Instagram ook ontdekt hebben, dan kun je rechts op deze pagina op het knopje Instagram klikken en als je wil kun je mij dan ook daar volgen. (En dan kan ik natuurlijk lekker terug gluren!)

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lotje schreef:

  Leuk! Vooral zo’n tekeningetje is grappig. Helaas heb ik geen smartphone.

 2. Tante Jannie schreef:

  Instagram is zoooo leuk! Helemaal nu je ook kleine filmpjes kunt plaatsen!

  1. fotootjevandaag schreef:

   ja he! Jammer genoeg werkt het filmen op mijn telefoon nog niet, maar met het gebruiken van hashtags heb ik al een hele ontdekking gedaan!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.