Beklimmen.

berg

Vandaag is een bijzondere dag voor mij. Na hard werken sloot ik deze ochtend de eerste fase van een ingewikkeld traject af. Samen met andere mensen uit de groep keken we terug op de afgelopen 20 weken, gaven elkaar mooie woorden mee voor in de toekomst en keuvelde we na in de zon. Mijn lief stond als verassing buiten om een klein cadeautje te geven. Voor het harde werken van de afgelopen tijd.

Voor mijzelf voelt het alsof ik mijn eerste berg heb beklommen om nu op het topje aan te komen. Op die top rust ik nu even uit, verzamel ik dat gene wat ik heb geleerd bij elkaar, adem de ruimte in die het mij geeft. Voor mij ligt een afdaling naar een nieuwe klim, een nog hogere berg, weer een stukje pittiger dan deze. Die berg, die ga ik ook beklimmen, binnenkort, ik weet het zeker. En ook al zie ik stevig op tegen die nieuwe klim, het bedwingen van deze eerste berg heeft mij geleerd dat ik meer kan dan ik dacht. Dus ja, ook op die volgende berg ga ik een vlaggetje planten!

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lotje schreef:

  Goed gedaan!

 2. Tante Jannie schreef:

  Wat goed van je zeg! Ondanks dat ik niet weet welke berg je beklommen hebt, jezelf overwinnen is altijd goed! Ik heb trouwens je brief ontvangen hoor! Heb ze nog niet gelezen maar dat ga ik vandaag doen. Ben in ieder geval al goed verliefd geworden op je postpapier haha

  1. fotootjevandaag schreef:

   Fijn dat de brief is aangekomen 🙂 En dan lees je ook een ietsiepietse meer over die berg.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.