Kwaak.

kwaak

Na het afsluiten van 20 heftige dinsdagen is het even tijd voor een pas op de plaats. Mijn hoofd en lijf zijn rusteloos, ik wiebel op mijn stoel en te veel ideeën poppen op in mijn hoofd en ook de twijfel slaat af en toe in. Tijd voor een stapje terug, voor pauze. Dus snijd ik uit een piepklein restje gum een kikker stempel, droom ik over de Mont Saint Michel, doe een poging tot mediteren en laat ik mij zo maar eens door Martine Bijl meevoeren door de wereld van Heel Holland Bakt.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Lotje schreef:

    Leuk programma is dat ja, kijk ik ook!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.