Naar buiten! (Count Your Blessings 2)

Glijden

Zodra de zon zich maar een beetje laat zien wil het meisje naar buiten. Ze pakt haar schoentjes, haar jas en knuffels, propt het allemaal in de wagen en kijkt je verwijtend aan als je niet zelf ook direct naar de voordeur rent. Eerlijk gezegd heeft ze daar met dit mooie weer groot gelijk in. Dus begonnen we de dag met glijden op de glijbaan, om daarna te gaan wandelen en bloempjes te plukken in het park. Er werd gespeeld in de zandbak op het balkon en ook een tweede glijbaan in de wijk werd beklommen. Vervolgens fietsten we wat kilometers en bekeken het opbouwen van een muziektentje om tenslotte de dag te eindigen met het verzorgen van de plantjes in ons balkontuintje en het voorlezen van een dribbel boekje in de zon.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Lotje schreef:

    Mooie dag, lijkt me!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.