zomerse traagheid

bloenzon

Zo mooi kan zomer zijn. Rustig wuivende blaadjes, warm geel gekleurd zich openend voor de zon. De thermometer laat 35 graden zien (in de schaduw) en wij suffen wat op het balkon. De voeten in een emmer met koud water, een glaasje limo in de hand. Een dag waarop we langzamer bewegen dan normaal. We leven volgens een zomerse traagheid. Af en toe werp ik een blik op de tv waar te zien is hoe bij onze zuiderburen de koning met pensioen gaat. Bij toeval valt het samen met de verjaardag van mijn vader. 65 jaar, ook hij mag met pensioen ;-), we vierden het gister al met slingers, taart en lekker eten. Pap, gefeliciteerd, we eten er vandaag een extra ijsje op!

slingers

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. mieke84 schreef:

    Oh, jij volgt ook een beetje de troonwisseling bij je zuiderburen? Leuk 😉
    En inderdaad, zo mooi kan de zomer zijn, gezellige fotootjes. Gefeliciteerd met je vader, fijne dag vandaag!

  2. My cup of latte schreef:

    Heerlijk zon traag zomers dagje!! Hier werd gisteren wel volop gewerkt hihi..en vandaag is vriendjelief weer vroeg aan de gang terwijl ik lekker wat oppottafel-inspiratie op doe en logjes lees. Je lay is btw erg tof! De combinatie doet het hem!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.