Slaap

slaap1

Het meisje slaapt met haar hoofdje op mijn been. Straaltjes zweet druppelen als kleine riviertjes naar mijn tenen. Het is warm, heel warm. Af en toe streelt er een klein zuchtje wind haar wangetjes. Zachte snurkjes vullen de oren van Ernie die ze stevig in haar armen heeft geklemd. Wakker lijkt ze o zo groot, slapend is ze juist zo breekbaar en klein. De druppeltjes op haar hoofd bereiken haar wimpers, blijven even hangen om vervolgens door te rollen naar haar neus. 1,2,3 druppels glijden verder naar haar kin, de vierde kriebelt, maakt haar wakker met een nies! Ze opent haar ogen, schudt haar zwetende haartjes los en roept:

ijsss!!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. CarlaK schreef:

  Prachtig, de beschrijving maar vooral de tekening, zo vertederend!
  Liefs!

 2. Lotje schreef:

  haha! Wat leuk!

 3. diana schreef:

  Leuke beschrijving en prachtige tekening

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.