Gefreubel op vrijdag

muzikanten

Op vrijdag gaat het meisje altijd een paar uur naar opa en oma en heb ik even wat uurtjes voor mijzelf. Vandaag gebruikte ik die uurtjes onder andere voor het maken van wat snelle tekenkrabbeltjes. Sinds een week of twee wil het tekenen maar niet lukken, in elk geval niet zoals ik het zelf zou willen. In mijn hoofd wordt de inspiratie steeds weggedrukt door andere zaken. Van al dat denken wordt ik nou niet echt creatiever en daar frustreer ik mijzelf dan weer mee. Vandaag probeerde ik deze vicieuze cirkel te doorbreken door gewoon maar te beginnen. Tevreden ben ik nog zeker niet, het is allemaal niet geworden wat ik wilde, maar getekend is er in elk geval weer wel. En die inspiratie, tja daar moet je soms voor werken.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lucy schreef:

  Herkenbaar hoor, ik heb ook al een tijdje last van een soort “tekenblokkade” (vandaag helemaal een dieptepunt) misschien hangt het in de lucht? Waait vast wel weer over 🙂 Liefs!

 2. Mokums meisje schreef:

  Ook schrijvers hebben daar wel eens last van. Gewoon door gaan, blokkades zijn er om omver geworpen te worden. 😉

 3. Tante Jannie schreef:

  Herkenbaar… Soms begin ik met tekenen en dan lijkt het helemaal nergens naar haha. Dan ga ik maar gewoon even iets anders doen en vaak lukt het een paar uur later wel weer gelukkig!

 4. Lotje schreef:

  balen. Heb je soms. Gaat wel weer voorbij!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.