Seizoenen tekenen.

seizoenen
Seizoenen. Tekening op A3 met inkt en pastel.

Vlak na het schrijven van mijn vorige blogje keek ik buiten naar de waaiende bomen voor ons raam. En ja, plots stond daar de inspiratie weer voor de deur. “Iets met de maan, en de zon, oh en ook de seizoenen, en misschien zelfs wel iets met een soort van levensloop.” Dat was wat er plots in mijn hoofd op floepten. Ik pakte pen, papier en wat pastel en ging aan de slag. Zie hier het vrolijke resultaat. Nu eens bedenken wat ik met deze tekening zal gaan doen, zomaar in een laatje leggen vind ik toch wat zonde.

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. epsiej schreef:

  Wow schitterend!!! Die kleuren…echt heel mooi!

 2. Stefan schreef:

  Nog 10 maken en uitgever vinden als kinderzoekboek!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Dat zou wel geinig zijn!

 3. Marleen schreef:

  Snailmailen naar een oude tante?

 4. Mokums meisje schreef:

  Je hebt een heel eigen stijl, ik hou ervan. Vooral ook het kleurgebruik. Wat Stefan al zegt; een kinderboek schrijven, en dan met eigen tekeningen…!

 5. Mooi, jouw verbeelding van de seizoenen. Ik ga nog even verder snuffelen op je blog
  groet,
  Kristel

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.